Hjemmesider

Hvad er en hjemmeside?

Et websted kan være statisk, hvilket betyder, at det ikke ændrer sig, eller dynamisk, hvilket betyder, at det regelmæssigt opdateres med nyt indhold. De fleste hjemmesider er responsive, hvilket betyder, at de kan ses på enheder i alle forskellige størrelser, fra stationære computere til smartphones. Websites ejes typisk af enkeltpersoner eller organisationer, og de kan bruges til en række forskellige formål, lige fra deling af information til salg af produkter.

Et websted er en samling af onlineindhold, der er tilgængeligt via internettet. Det kan omfatte alt fra en personlig blog til en virksomheds hjemmeside. Et websted består typisk af flere websider, som hver har sin egen URL. Websites er normalt responsive, hvilket betyder, at de kan tilgås og ses på en række forskellige enheder, herunder computere, tablets og smartphones. Hjemmesiden er hovedsiden på et websted og indeholder typisk links til andre sider på webstedet. Vi har f.eks. lavet en side med artikler på Viago.dk, kom og besøg siden.

Et websted kan oprettes af en enkeltperson eller en organisation og hostes typisk på en webserver. Hjemmesider er tilgængelige for alle med en internetforbindelse og kan bruges til en række forskellige formål, såsom at dele information, interagere med andre eller drive forretning.

Et websted er en samling af online-sider, der typisk er tilgængelige via en URL (uniform ressource locator). Hjemmesidens hjemmeside er typisk den første side, besøgende vil se, når de besøger siden. Fra hjemmesiden kan besøgende navigere til andre sider på hjemmesiden. Websites som en side med tilbud på sko er typisk designet til at være responsive, hvilket betyder, at de vil ændre størrelse og justere, så de ser godt ud på enhver enhed, uanset om det er en stationær computer, tablet eller smartphone.

Responsivt design er vigtigt, fordi det sikrer, at besøgende på hjemmesiden får en god oplevelse, uanset hvordan de tilgår siden.