Tilpassede hjemmesider, apps og portaler

Hos Orimo er vi stolte af vores evne til at skabe det unikke.

Hvad er Orimo-apps og -websteder?

Når det kommer til hjemmeside og app design, er det vigtigste at have brugeren i tankerne. Det er trods alt brugerne, der vil interagere med hjemmesiden eller appen på daglig basis. Med det i tankerne skal designere fokusere på at skabe en brugervenlig oplevelse. Det betyder at tage højde for ting som navigation, skrifttypevalg og overordnet layout. Derudover skal designere sørge for, at websteds- og appindhold er let at læse og fordøje.

Brugere vil jo ikke blive ved, hvis de ikke kan finde ud af at bruge hjemmesiden eller appen. Ved at holde brugerens behov for øje, kan designere skabe hjemmeside- og app-design, der både er visuelt tiltalende og nemme at bruge.

APPS OG HJEMMESIDER

Hvad er en app?

En app er en softwareapplikation designet til at køre på en mobil enhed, såsom en smartphone eller tablet. Apps er typisk tilgængelige gennem app-butikker, og de kan enten være gratis eller betalte.

Læs Mere…

APPS

HJEMMESIDER

Hvad er en hjemmeside?

Et websted er et sæt onlineindhold, der er tilgængeligt via internettet. Den indeholder typisk en hjemmeside, der fungerer som landingsside, og en række andre sider, der giver information om hjemmesidens ejer eller emne.

Læs Mere…